Meet our team

Valérie

Hoi Ik ben Valérie de bedenker en drijvende kracht van Valet. Ik buig me over de aankoop van al jullie funky fashion. Ik doe ook de sales en dienst na verkoop.
Getrouwd met Tom en mama van de 2 schattigste zoontjes ooit Maxim en Thibaut.

Ik hou van lang uitslapen, de geur van koffie ‘s morgens en een glaasje rosé af en toe! Witte sokken in sandalen vind ik echt een afknapper.

Tom

Hey, ik ben Tom, getrouwd met Valet. Voor de valet webshop probeer ik het administratieve in goede banen te leiden en sta ik Valet bij door alle kleine dingen op te lossen waar ze even geen tijd voor heeft.

Ik hou van voetballen, ploeteren in de aarde van mijn moestuin en mijn job als schrijnwerker . Ik hou niet van negatieve mensen.

Charlotte

Hoi ik ben Charlotte de jongste van het team en de spring-in-het-veld ik neem de marketing en fotografie voor mijn rekening. Facebook en Instagram kennen dan ook geen geheimen voor mij.

Fashion en make-up zijn mijn passie en ga graag op stap met vriendinnen om een hapje te gaan eten.

Jasmien

Hoi, ik ben Jasmien, leuk om je virtueel te ontmoeten! Ik ben 24 jaar jong en de grafische vormgeefster van Valet! Ik hou van ijsjes en een stevige dosis creativiteit! Motion en video helpen mij vooruit en concepten zijn mijn brandstof. Online en grafisch ontwerp zijn altijd interessant en 3D is mijn speelplein.

Follow us